Igen, télen is lehet igent mondani…

fehér esküvő

Bár még ezerszínű őszben élünk, a hajnali ködfátylakon áttűnő fáradt napsugarak lassan emlékké szelídülnek, egy sóhajtásnyi pillanat és frissen ropogós reggelekre ébredünk, amikor a természet majd ünneplő fehér ruhát ölt. A hideg hónapok meghitt estéi sok eljegyzést inspiráltak már, de azt hiszem nem állítok valótlant ha kijelentem: itthon a fehér esküvők ritkák, mint a téli holló. Ez mégis fordítva helyes, azt hiszem. 🙂

Ha valaki mégis Hókirálynőként szeretné a Nagy Napot megélni, szerintünk nagyszerűen dönt.

Ha a megálmodott csillámló hópelyhes, jégvirágos, zimankós téli nap csak a hideget prezentálja, az esküvői helyszín enteriőrje tökéletes kárpótlást nyújthat az ifjú pár részére.

Ha karácsonykor vonulunk az oltár elé, a vacsora helyszínét öltöztessük az ünnep színeibe, az arany, bársonypiros és fenyőzöld díszítés bármikor képes meghitt, szeretetteljes légkört teremteni.

Legyünk kreatívak:

A fahéjillatú, forralt boros, tűzropogás melletti, szűk családi körben beszélgetős este felejthetetlenné válhat, hiszen a gyertyák fénye melletti  örökzöld növények, azok termései, a fahéjrudak, piros szalagok, faszeletek önmagukban is a szeretet ünnepét idézik.

teli_bejegyzes_1

Ha kifinomult eleganciára vágyunk, a hófehér kiegészítőkből soha nem lehet elég, főleg ha kiegészítjük őket ezüsttel és a tarka virágok helyett inkább zöld növényszigeteket alkotunk.

teli_bejegyzes_2_a

 

Megjelenhetnek prémek, üvegek, tükrök, jégszobrok, ezek nagy térben hűvös tisztaságot árasztva, szintén káprázatos látványt nyújthatnak.

teli_bejegyzes_3

 

Választhatunk kandallótűz melletti barátságos szertartást, vagy hűvösen kristályos, elegáns miliőt, a varázslatos hangulat mindkét esetben garantált.

Hölgyeim, merjünk formabontók lenni: menjünk férjhez télen!

Képek forrása: Pinterest

Szerző: Szilvi

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

COOKIE további információk

MOBILNÉZET ESETÉN KÉRJÜK FORGASD EL A KÉSZÜLÉKET! A weboldal használatához engedélyeznie kell a cookie-k használatát. Kattintson az "Igen" gombra a folytatáshoz.

Bezár