Lágyan surranó ősz…

The Vintage Market - Őszi esküvő 2016

Hajnali harmatgyöngyök, lágyan simogató napsugarak, őszi párát lehellő pázsit vendégei voltunk az első őszi esküvőnk reggelén.

Budai helyszínünk: a Fióka étterem, századvégi hangulatot árasztó kerthelyisége, a tőle megszokott kedvességgel nyitotta ki kapuit.

A reggeli kávé illatától mámorosan lázas munka vette kezdetét, hogy az ifjú pár érkezéséig minden kellék a helyére kerüljön.

Visszafogott, de kedvesen meghitt, családias ünnepi varázslat volt a cél és ennek megfelelően öltözött a kert.

Természetes anyagokra összpontosítottunk, teret kapott a papír, a parafa, a zsákvászon és az üveg. A barack színei néhol púderré szelídültek, mentával és olívával ölelkezve alkottak pici virágszigeteket.

Az esti fényeket nappal álmodtuk, a végeredményt egyelőre csak lelki szemeinkkel láttuk, de az este aztán igazolta a hozzájuk fűzött reményeinket. Az üvegekben táncot lejtő mécsesek lángjai és kerti sétányt kirajzoló fáklyák meghitt hangulatfelelősként látták el feladatukat.

Következzen néhány kép, amely prezentálja az örömöt, hogy egy közös élet nyitófejezetének részeseiként alkothattunk egy újabb Nagy Napon.

by Szilvi

Szervezők és dekoráció The Vintage Market

Brenyó-Rák Orsolya

Pásztor Szilvia

Tóth Zsuzsanna

 

Vélemény, hozzászólás?

COOKIE további információk

MOBILNÉZET ESETÉN KÉRJÜK FORGASD EL A KÉSZÜLÉKET! A weboldal használatához engedélyeznie kell a cookie-k használatát. Kattintson az "Igen" gombra a folytatáshoz.

Bezár