Örök hűség a budai Várban

korda eskuvo slider

Örök hűséget fogadni valakinek, bátorság. Kinyilatkoztatás, hogy az úton Vele szeretnél tovább menni, mindaddig, amíg csak teheted. A jövőt nem látod, csak reméled, hogy lesz elég erőd, hogy az akadályokon átsegítsétek egymást. A történelmi Várnegyed macskaköves utcáin barátok gyülekeznek, hogy egy örömteli esemény szem- és fültanúi lehessenek.

Újra… 36 esztendővel később megerősíteni egy házastársi esküt csodálatra méltó és tiszteletet ébresztő. Tükröt tart a világnak, hogy mindeddig sikerült és helyesen döntöttél, amikor az Ő kezét fogtad meg. A sokunk által tisztelt és kedvelt művész házaspár: Korda György és Balázs Klári ismét meghívta szeretteit, hogy egymás iránti hűségükről és szeretetükről tanúbizonyságot tegyen.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy mi gondoskodhattunk a Nagy Nap hírét vivő meghívókról.

Az asztalra terveztünk menükártyákat és ültetőkártyákat, melyek a meghívó családjába tartozó motívumokkal lettek felöltöztetve és elhelyezve az egyedülálló Zsolnay porcelán teríték mellé.

További dekorációként, arany szalaggal díszített csipkés mécsestartók és egy szép virág kompozíció adta a végső képet, mely a Mazsola Kuckós Barbi keze munkáját dícséri.

Szervezők és Dekoráció: The Vintage Market Silvermonkey-Deco

Vendéglátás: La Fiesta Party Service

Virágok: Mazsola Kuckó

Zene és szórakoztatás: DJ Smash

Fotós: Réti Dóra

 

Vélemény, hozzászólás?

COOKIE további információk

MOBILNÉZET ESETÉN KÉRJÜK FORGASD EL A KÉSZÜLÉKET! A weboldal használatához engedélyeznie kell a cookie-k használatát. Kattintson az "Igen" gombra a folytatáshoz.

Bezár