Pink és menta szerelem a birtokon

slide

Június elején volt egy csodaszép türkiz-pink vintage, utazás tematikájú esküvőnk a Rókusfalvy birtokon.

A helyszínt sokan ismerhetitek, a szőlőhegy alatt kialakított gerendás terem nagyon hangulatos, sokan beleszeretnek “ebbe is” első látásra. A ceremónia a domb aljában páratlan élmény a festői kilátással, így ez nem is meglepő.

Ez az esküvő nagyon különleges volt számunkra, mert a párt régóta ismeri esküvőszervezőnk Zsuzsi, így nagy öröm volt jelen lenni és dekorálni.

A menyasszony, Kata nagyon kreatív és határozott elképzelései voltak, így sok mindent ő maga készített, illetve álmodott meg, így csak el kellett mindent rendezni a Nagy Napon.

Az utazás volt a téma, az asztalokat a kedvenc városaik után nevezték el, a köszönetajándékuk is térképes dobozos macaron volt. (Kata ötletei)

A táblákat Nelli készítette, a grafikát a Wedding Design, a menyasszony Cselényi Eszter csodaszép ruháját viselte.

A virágokat a Plantomime adta, a díszrozs nagyon szép, eddig nem láttuk esküvőn, a türkiz festett üvegekben csodásan mutattak a pink labdarózsákkal. Az abszolút kedvenc mégis a menyasszony csokra volt, melyben még kövirózsa és zöld almácska is mosolygott.

A ceremóniamester Szablya Ákos volt, aki nagyon eredeti ötletekkel szolgált. A Vendégeknek nem hagyományos, hanem sokkal modernebb “hasfájdító nevetős” játékokat talált ki és vezényelt le.

A talpalávalót Paál Márton adta, voltak mai slágerek, rock, oldies, minden ami kell nagyon stílusosan elegyítve, szeretettel ajánljuk minden mai fiatal Párnak, akik nem mutálósban gondolkoznak.

A képek Önmagukért beszélnek, amelyeket a Fénylabor párosa Írisz és Zoli alkotott, a tőlük már jól ismert pasztell romantikus stílusban.

Az Art Gastronomy ételei fenségesek voltak, főleg a málnás chia puding, melyhez Rókusfalvy borai is szépen passzoltak, a szomszédban székelő Hegedűs Imre sajtokkal – Etyek tej  -megkoronázva!

Nagyon sok boldogságot kívánunk Katának & Zsoltnak, itthon és máshol is!

13240169_10206516088285421_2681641893683750085_nThe Vintage Market fotója – Az a bizonyos szőlőhegy

Kata-Zsolt-eskuvo-web-023

Kata-Zsolt-eskuvo-web-017

Kata-Zsolt-eskuvo-web-012

 

Kata-Zsolt-eskuvo-web-011

Kata-Zsolt-eskuvo-web-018

Kata-Zsolt-eskuvo-web-019

Kata-Zsolt-eskuvo-web-262

Kata-Zsolt-eskuvo-web-016
Kata-Zsolt-eskuvo-web-029

Kata-Zsolt-eskuvo-web-030
Kata-Zsolt-eskuvo-web-053

Kata-Zsolt-eskuvo-web-072

Kata-Zsolt-eskuvo-web-444

Kata és Zsolt a kreatív fotózáson – WOW!

+ 1 kép:

ő bírta a legtovább: hajnali Vendégünk:)

rsz_wp_20160611_03_25_51_pro

Vélemény, hozzászólás?

COOKIE további információk

MOBILNÉZET ESETÉN KÉRJÜK FORGASD EL A KÉSZÜLÉKET! A weboldal használatához engedélyeznie kell a cookie-k használatát. Kattintson az "Igen" gombra a folytatáshoz.

Bezár