Rólunk

We love Vintage!

Szeretettel köszöntünk!

Oldalunkon otthon érezhetik magukat mindazok, akik hozzánk hasonlóan vonzódnak a régmúlt idők nosztalgikus hangulatot idéző vintage kincseihez, és szívesen dekorálják velük környezetüket, otthonukat, rendezvényeiket.

Ajánljuk Neked:

  • ha jegyben jársz és még tanácstalan vagy milyen legyen az esküvőd,
  • ha a Nagy Napra készülődsz és önmagad szeretnéd a dekorációt elkészíteni,
  • ha dekoros vagy és bérelni szeretnél néhány vintage stílusú kincset,
  • ha esküvőszervező vagy és dekorációval foglalkozó partnert keresel,
  • ha otthonod szeretnéd vintage, rusztikus kiegészítőkkel egyedivé varázsolni,
  • ha íróasztalod dobnál fel egy kedves papírvirággal,
  • vagy ha egyszerűen tetszik az általunk képviselt stílus.

Jó helyen jársz ha a rendezvények világa a munkád, és a kiegészítők jelentőségét ismerve tudod, hogy a részletekben rejtőzik a siker.

Keress meg Bennünket:

Ha vintage hangulatú esküvőről álmodsz, de nem tudod hogyan kezdj hozzá a megvalósításához, szívesen vállaljuk az útmutatást, webshopunkban pedig számtalan dekorációs kincset találsz.

Közösen, kis költségvetésből is hangulatos enteriőrt varázsolhatunk és ha alkotóként is kipróbálnád magad, szeretettel várunk workshopunk valamelyikén, ahol inspirálódhatsz, kézműveskedhetsz és ötletekkel gazdagodhatsz, melyet hasznosítani tudsz a nagy napon.

Megkeressük neked azokat a partnereket, akik gondoskodnak róla, hogy álomszép ruhád legyen, gyönyörű virágok vegyenek körül,  a legmegfelelőbb zenekar gondoskodjon a hangulatról és nem utolsósorban egy mesebeli helyszínen mondj igent a Választottadnak.

Szeretünk mindent ami, antik, csipkés, romantikus, rusztikus, bohém és retró stílusú. Ennek jegyében álmodunk, tervezünk és alkotunk, de saját kreációinkon túl, kézműves kollégák alkotásai is bővítik boltunk kínálatát.

Szerelmesei vagyunk a vintage stílusnak, gyakran járunk padláson, pincében, szeretett Nagymamáink mindennapokban használt kincsei után kutatva, ócskapiacok sorait bújjuk ódon tárgyakat keresve, melyeket már megevett az idő vasfoga.

Fontosnak tartjuk az újrahasznosítást, ezért dekorációinkban helyet kap minden ami régi, ódon, porlepte, szúette, legyen az egy kézzel készített, vert csipketerítő, egy régi üres szódásszifon, egy kopottas asztal, vagy egy sérült kredenc.

http://thevintagemarket.eu/bolt

Figyeld a facebook oldalunkat további információkért:

https://www.facebook.com/thevintagemarket/

Szeretettel,

A The Vintage Market csapata

COOKIE további információk

MOBILNÉZET ESETÉN KÉRJÜK FORGASD EL A KÉSZÜLÉKET! A weboldal használatához engedélyeznie kell a cookie-k használatát. Kattintson az "Igen" gombra a folytatáshoz.

Bezár