Partnereink

2014-Event-Website_OurPartnersSponsorsPhoto

Attilaantik

https://www.facebook.com/Attilaantik-132656023541263

“Régi szenvedélyünk az antik bútor, ezért szeretjük megmenteni Őket! Ha van saját felújítandó bútorod, kérdezz bátran! Vállalunk restaurálást, valamit egyedi igényei szerint bútor gyártást.
Termékeink között felújított antik bútorokat találsz új köntösben, valamint egyedi lakberendezési kiegészítőket.
De a “Fellelt bútorok” albumban találhatsz olyan darabokat amelyek még eredeti állapotban vannak!
Ha valami megtetszik, az postai úton valamit futárral jutnak el hozzád, de személyes átvételre is van lehetőség.

 

Fehér Levendula Műhely
www.facebook.com/feherlevendula

“Vidéken élő házaspár vagyunk, szeretünk kreatívan tölteni minden napot, mondhatni lételemünk az alkotás.Már gyerekként és később, házaspárként is meghatározta életünket a vidéki élet szeretete, az alkotási folyamat öröme. Ezért is hoztuk létre közös vállalkozásunkat a Fehér Levendula Műhelyt, ahol a régi tárgyak szeretete mindent átitat, lakberendezésben használatos tárgyakat készítünk a nosztalgikus életérzést kedvelőknek. “

 

Heidy egyedi esküvői kiegészítői
www.facebook.com/heidyeskuvoikiegeszitok

“Zsákné Mészáros Hajnalka vagyok és esküvői kiegészítők, ékszerek, lakás dekorációkat készítésével foglalkozom. A varrás szeretete gyerekkoromra nyúlik vissza és mára már a hobbim kitölti az életem.
Termékeim egytől egyig egyedi elképzelések alapján készülnek, de néha megihletnek interneten, újságban vagy egy kirakatban látott képek is. Alkotásaimban általában az egyszerűségre törekszem, mert hiszem, hogy az egyszerű is lehet szép és ahogy a mondás is tartja “a kevesebb néha több”.

Floral Design
https://www.facebook.com/Ol%C3%A1h-Szilvia-Floral-Design-482858511774245/

Szilvia csodaszép virágból, termésekből és mindenféle izgalmas kiegészítőkből készít nekünk elképesztően gyönyörű dekorokat, koszorúkat, virágcsokrokat, reméljük ti is rajongói lesztek, ahogy minket is elvarázsolt.

Renovatúra Műhely
www.facebook.com/RenovaturaMuhely

A fabútorok állnak szívemhez a legközelebb. Színekkel, mintákkal, textilekkel és különleges bútorgombokkal a lakás jellegzetes darabjává változtatom a régi, megunt, vagy esetleg már kidobásra váró kisebb bútorokat. Emellett fából készített, egyedi festésű és mintájú betűket és feliratokat is készítek. A betűk és feliratok saját tervezésűek, amiket lombfűrésszel, egyenként vágok formára és csiszolok simára. A festéshez pedig természetes alapanyagokból álló festékeket használok.

Nagy Anita Photography
www.facebook.com/photosofanita

Egy jó fényképész, azon kívül, hogy kifogástalan minőséget állít elő, megragadja az igazán fontos pillanatokat és képes észrevenni azokat az apró hangulatokat és részleteket, amik minden esküvőt igazán egyedivé tesznek. Női fotósként könnyebben átélem legszebb napotok minden pillanatát, megértem az izguló menyasszonyt, a nehezen oldódó párokat és képes vagyok mindenkiből kihozni a maximumot.

Pannónia nyomda
www.facebook.com/pannonianyomda

Nyomtatási partnerünk a Pannónia Nyomda. A névjegykártyától kezdve a meghívókig a nyomdai munkák náluk készülnek.

 

COOKIE további információk

MOBILNÉZET ESETÉN KÉRJÜK FORGASD EL A KÉSZÜLÉKET! A weboldal használatához engedélyeznie kell a cookie-k használatát. Kattintson az "Igen" gombra a folytatáshoz.

Bezár