Szerzői Jogok

Szerzői jogok

A www.thevintagemarket.eu honlapon található mindennemű tartalom – blogbejegyzések, fotók, szöveges tartalmak, blogbejegyzés tartalmak, és a boltban árusított termékek – beleértve jelen szöveget is – a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá esnek, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal az ITDN PRO Kft. (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

A Jogtulajdonos előzetes írásbeli jóváhagyása, hozzájárulása nélkül tilos a Honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában többszörözni, nyilvánossághoz közvetíteni/újraközvetíteni, feldolgozni, értékesíteni, tárolni, kimásolni, újrahasznosítani és kivágni. A Honlapon megjelent tartalmakat csak úgy lehet átvenni, hogy ha az átvételkor a www.thevintagemarket.eu-ra történő egyértelmű hivatkozás mindenkor feltüntetésre kerül és ha az oldalon megjelent tartalom változatlan formában kerül átvételre.

A Honlap tartalmának egyes részeit az oldalra érkező látogató, érdeklődő- kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, azonban nem jogosult az oldal tartalmának további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, üzletszerzés céljából forgalomba hozatalára.
A honlap jogtulajdonosa mindent megtesz, hogy az itt elhelyezett információk frissek és teljeskörűek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából eredő károkért! A honlap tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Vonatkozó törvények: A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogokról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

COOKIE további információk

MOBILNÉZET ESETÉN KÉRJÜK FORGASD EL A KÉSZÜLÉKET! A weboldal használatához engedélyeznie kell a cookie-k használatát. Kattintson az "Igen" gombra a folytatáshoz.

Bezár